NAROČILA PREJETA DO 11. URE BODO DOSTAVLJENA V 1 DELOVNEM DNEVU. Informacije

Helij za 30 balonov

Code: 41/IBA
Brand: HeliumKing
33,90 €
Na zalogi (>200 pcs)
Dodati zraven helija tudi balone?
Delivery to:
27/02/2024

Helij za 30 balonov

Detailed information

Product detailed description

Helij za 30 balonov

Ta jeklenka s helijem vsebuje 250 LITROV plina, s katerim lahko napolnite do 30 balonov s premerom 22,5 cm ali katerikoli balon Air Swimmers iz naše ponudbe. Klasični balon iz lateksa lahko po napolnitvi s helijem leti približno 6 do 12 ur, baloni iz folije pa približno 7 dni. Običajni baloni Air Swimmers lahko letijo v zraku približno 30 dni, vendar bo helij v steklenici podaljšal vaše letenje za več mesecev. S tem paketom helija jih boste lahko napihovali od 3 do 6 mesecev.

Ta helijev balon vam bo zagotovil veliko zabave v zraku, pa tudi na tleh. Helij je brezbarven plin brez vonja, okusa in plamena, ki je neškodljiv za zdravje in okolje. Z njim lahko napihnete balone ali spremenite ton svojega glasu.

Ta helij v bučki je praktičen in enostaven za prenašanje. Steklenička je za enkratno uporabo in je ni mogoče vrniti, vendar jo je mogoče reciklirati. Ostanek helija je enostavno shraniti in ga lahko shranite za pozneje.

  • Vsebina paketa: helij v steklenici za enkratno uporabo s šobo za polnjenje
  • Prostornina steklenice: 250 litrov
  • Dimenzije bučke: 24,5 x 43 x 25 cm
  • Teža: 2,48 kg
  • Tukaj lahko izberete svoje balone
  • fotografija izdelka je ilustrativna

 

Additional parameters

Category: Helij za balone, Animirane pravljice Dekoracije za zabavo, Ariel morska deklica Dekoracije za zabavo, Avioni Dekoracije za zabavo, Avtomobili Dekoracije za zabavo, Baby Shark Dekoracije za zabavo, Bambi Dekoracije za zabavo, Barbie Dekoracije za zabavo, Barvito praznovanje Dekoracije za zabavo, Batman Dekoracije za zabavo, Cestni promet Dekoracije za zabavo, Čebelica Dekoracije za zabavo, Diamantno praznovanje Dekoracije za zabavo, Disney Dekoracije za zabavo, Dobri Dinozaver Dekoracije za zabavo, Ednoroga Dekoracije za zabavo, Gasilec Samo Dekoracije za zabavo, Harry Potter Dekoracije za zabavo, Hawaii/Aloha Dekoracije za zabavo, Hello Kitty Dekoracije za zabavo, Hello Pets Dekoracije za zabavo, Išče se Dory Dekoracije za zabavo, Kako izuriti svojega zmaja Dekoracije za zabavo, Konji Dekoracije za zabavo, Krtek Dekoracije za zabavo, Lama Dekoracije za zabavo, Ledeno kraljestvo Dekoracije za zabavo, Lego Dekoracije za zabavo, Maša in medved Dekoracije za zabavo, Miki Miška Dekoracije za zabavo, Minecraft Dekoracije za zabavo, Minnie Miška Dekoracije za zabavo, Minioni Dekoracije za zabavo, Moj mali poni Dekoracije za zabavo, Ninja želve Dekoracije za zabavo, Nogomet Dekoracije za zabavo, Peppa Pig Dekoracije za zabavo, Pikapolonica Dekoracije za zabavo, Pižama Dekoracije za zabavo, Pepelka Dekoracije za zabavo, Praznovanje Srečen rojstni dan Dekoracije za zabavo, Princeske Dekoracije za zabavo, Shimmer and Shine Dekoracije za zabavo, Spiderman Dekoracije za zabavo, Spongebob Dekoracije za zabavo, Squid Game Dekoracije za zabavo, Super Mario Dekoracije za zabavo, Tačke na patrulji Dekoracije za zabavo, Toy Story Dekoracije za zabavo, Troli Dekoracije za zabavo, Vlakec Thomas Dekoracije za zabavo, Vojna zvezd Dekoracije za zabavo, Vse najboljše za rojstni dan Dekoracije za zabavo, Woodland Dekoracije za zabavo, Zabava v hollywoodskem stilu Dekoracije za zabavo, Zabava v stilu Casino Dekoracije za zabavo, Zabava v stilu Dneva v Parizu Dekoracije za zabavo, Zabava v stilu Happy Birthday Dekoracije za zabavo, Zabava z baloni Dekoracije za zabavo, Zabava v bleščeče rožnatem stilu Dekoracije za zabavo, Zabava v bleščicah/zlatem stilu Dekoracije za zabavo, Zabava - konfeti Dekoracije za zabavo, Zabava s pikami Dekoracije za zabavo, Zabava v črni in beli barvi Dekoracije za zabavo, Zabava v pastelnih barvah Dekoracije za zabavo, Zabava v stilu Movember Dekoracije za zabavo, Zabava v stilu ZDA Dekoracije za zabavo, Zabava v zlatih barvah Dekoracije za zabavo, Zabavo - fant Dekoracije za zabavo, Zabavo - dekle Dekoracije za zabavo, Maščevalci Avengers Dekoracije za zabave
TOP: Dekoracije za zabave

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: