NAROČILA PREJETA DO 11. URE BODO DOSTAVLJENA V 1 DELOVNEM DNEVU. Informacije

Leteče želje - lampion bele srce

Code: LAMP3T
Tip
Brand: PartyDeco
1,39 €
Na zalogi (>200 pcs)
Delivery to:
27/02/2024

Leteče želje - lampion bele srce 

Detailed information

Product detailed description

Leteči lampijoni želja so romantična kitajska tradicija, polna ponižnosti, vere in čarobnega učinka

Leteče želje - lampion, poln simbolnih sporočil in sanj.

 
Leteči lampioni želja delujejo po principu toplozračnega balona. Ko izdelek razpakirate, natančno preberite varnostne ukrepe.

Glede na to, da se rokuje z odprtim ognjem, je treba ravnati skrajno previdno. Toplozračnega lampiona ne sme spuščati oseba mlajša od 18 let. Pred vžigom balon razgrnemo, poravnamo krožni obroč, ki ga primemo, in ga z vlečenjem navpično ali vodoravno, potegnemo v zračni balon. Pri prižiganju se stene lampiona ne smejo dotikati gorilnika z ognjem. Bolje je, da lampion prižgeta dve osebi. Po prižigu držimo lampion v pokončnem položaju, dokler se zrak ne segreje, kar pripomore da lampion vzleti. Balone uporabljajte v brezvetrju. Lampion spustite na območju, kjer na poti njegovega leta ni zgradb, visokonapetostnih drogov itd. Podroben opis načina uporabe je vključen v vsak lampion.
Pogosto zastavljena vprašanja:

Kje vse lahko spustim leteče lampione želja?

Skoraj povsod, vendar zelo previdno. Izogibajte se izpustu v bližini vnetljivih ali eksplozivnih snovi. Prepričajte se, da na poti letenja lampiona ni visokonapetostnih polnilnic in stebrov, gneče večjega števila ljudi, hiš in drugih ovir, kjer bi lahko luč povzročila požar. Spuščanje Letečih želja v bližini letališč je prepovedano.

 

V kakšnih vremenskih razmerah lahko leteče lampione želja spuščam?

V primeru deževnega vremena in visoke vlažnosti (npr. megla) spuščanje Letečih želja sploh ni mogoče. Letečo željo lahko spustite le v mirnih vremenskih razmerah, ko moč vetra ne preseže druge stopnje Beuaufortove lestvice (6 - 11 km/h). Če tega ne upoštevate, lahko pride do poškodbe Leteče želje, opeklin ali požara. Preden spustite Letečo željo, ugotovite smer vetra in se prepričajte, da na poti leta ni ovir in mest s povečano nevarnostjo požara.

 

Kako prižgati gorilnik na leteči želji?

Vzemite letečo željo iz embalaže in prižgite majhen gorilnik, ki je pritrjen na sredino bambusovega okvirja. Če gorilnik ni pritrjen, pritrdite gorilnik na okvir, preden ga prižgete. Za izpustitev Leteče želje sta potrebni dve osebi. Ena oseba drži Letečo željo tako, da se njene papirnate stene ne dotikajo gorilnika in ne pregorijo, druga oseba pa previdno prižge gorilnik.

Vsaki Leteči želji so priložena podrobna navodila za uporabo in varnostni ukrepi.

 

Kakšne višine dosežejo leteči lampioni želja?

Gorilnik gori 3 - 20 minut. Odvisno od toplotnih razmer Leteče želje dosežejo višino med 200 in 500 metri nad tlemi.

Additional parameters

Category: Leteče svetilke - svetilke sreče
Barva: Bela
Priložnost: Poroka, Valentinovo

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: